Diensten

 

Nieuwbouw - Renovatie

 

U kunt bij ons terecht voor de volledige installatie in nieuwbouw woningen. Ook indien u wenst te renoveren kan u een beroep doen op ons. Voor deze installaties werken wij steeds met kwalitatieve materialen.

Een goede raad is om samen met je elektriciteitsplan ook een verlichtingsplan op te stellen. Wacht daar niet mee tot na de ruwbouwwerken. Anders ben je beperkt in je keuzemogelijkheden.

 

 

Domotica

 

Domotica installaties zijn de toekomst en creëren enorm veel mogelijkheden. Puur afhankelijk van uw budget en uw wensen, installeren wij uw comfort en automatiseren wij uw installatie. Hierin zijn er enorm veel toepassingen. Dit kan gaan van automatische bediening van de rolluiken, lichtregeling, verwarming tot aanwezigheidsimulatie.

De installatie van domotica-systemen kunnen worden volbracht in zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. Wij bieden zowel conventionele systemen als volledig of deels geïntegreerde domotica installaties aan.

Kortom, veel comfort en gebruiksvriendelijkheid.

 

 

Verlichting

 

Een lichtplan kan u ook helpen om de woning op een prettige manier te verlichten en toch aan energiebesparing te denken. Met de juiste lampen op de juiste plekken toe te passen, kunt u met minder lampen en dus minder energie beter licht een ideale verlichting creëren. Ook het gemakkelijk uitschakelen van de lampen indien geen licht nodig is, wordt bekeken.

Geef uw tuin een aparte sfeer en een persoonlijke toets met smaakvolle tuinverlichting. U zult dan ook 's avonds van een prachtige tuin kunnen genieten.
Wij staan u graag met raad en daad bij om van uw tuin, ook wanneer het donker is, een aangenaam oord te maken.

 

 

Parlefonie • Videofonie • Camerabewaking

 

Parlofonie is niet enkel iets voor wie in een appartement woont. Zowel voor de veiligheid als voor het comfort, wordt het steeds meer gebruikt in woningen.

Als u wilt zien wie er aan de deur is, kan u kiezen voor videofonie.

Niemand heeft graag ongewenst bezoek in de woning. De gevolgen van een inbraak zijn dan ook aanzienlijk. Naast de aanzienlijke materiële schade is er ook de emotionele schade die dikwijls veel zwaarder doorweegt.

Vaak schrikt een camerabewakingssysteem de inbrekers reeds af.